OCHUTNÁVÁNÍ
Třešňová barva s černými odlesky.Vůně lehce kořenitého červeného ovoce s některými nuancemi mléčného karamelu.Na patře dominuje červené ovoce a peprné tóny s drobnou tříslovou strukturou a závěrem jemnosti a elegance.
Hrozny se sbírají, když jsou zralé a poté se zcela odstopkují. Poté jsou ochlazeny na 12 °C pro studenou předmaceraci, aby se extrahovalo maximum ovoce a barvy. Různé odrůdy vinné révy jsou shromážděny v kádích a vinifikovány s kontrolou teploty; 20 až 25 % směsi se děruje během alkoholové fermentace, aby se extrahovalo minimum materiálu. Doba macerace je 10 až 12 dní Toto víno zraje v sudech a lahvuje se před začátkem léta, aby si zachovalo maximum ovoce a elegance.
Kategorie: | Domaine Roger Perrin - Valle du Rhone |
---|---|
750 ml: |
V závislosti na ročníku se směs liší v závislosti na projevu odrůd hroznů:
Třešňová barva s černými odlesky.Vůně lehce kořenitého červeného ovoce s některými nuancemi mléčného karamelu.Na patře dominuje červené ovoce a peprné tóny s drobnou tříslovou strukturou a závěrem jemnosti a elegance.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.